ΡΕΚΤΙΦΙΕ ΟΜΟΝΟΙΑ
Τηλ. : 2310 700053
FAX : 2310 758221
info@rektifieomonoia.gr
Κεντρική Σελίδα Προφίλ Προϊόντα ΥπηρεσίεςΔίκτυο Χώροι/Εξοπλισμός Νέα Επικοινωνία
   

Αγγλική Γλώσσα

Το ρεκτιφιέ ΟΜΟΝΟΙΑ είναι η εταιρεία που από το 1973 έχει εδραιωθεί στον κατασκευαστικό κόσμο με ιδρυτές τους : κ. Νούλη Ευάγγελο, κ. Τρυφωνίδη Απόστολο,κ Χατζησακούλα Δημήτριο, κ Χατζησακούλα Νικόλαο.
Η έδρα της επιχείρησης βρίσκεται στις νέες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της στο Δεδροπόταμο, στη συμβολή των οδών Σόλωνος και Πλαστήρα. Τεράστιοι χώροι 900 και πλέον τ.μ., αίθουσα υποδοχής πελατών, γραφεία, αποθήκες ανταλλακτικών, χώροι προσωπικού, πλήρη μηχανογράφηση και απόλυτα σύγχρονος εξοπλισμός εργαλείων και μηχανημάτων συνθέτουν το νέο σημερινό ΄΄φρέσκο΄΄ προφίλ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ το οποίο της εξασφαλίζει με επιτυχία τη διέλευσή της στον κόσμο της νέας τεχνολογίας του αυτοκινήτου και όχι μόνο.

Προσωπικό Φωτογραφία έξω από τις πρώην εγκαταστάσεις στην οδό Βίτσι 29.

Η δραστηριότητά της : επισκευές μηχανών παντός τύπου ( επιβατικά αυτοκίνητα, φορτηγά, μηχανήματα έργων οδοποιίας, αγροτικά μηχανήματα, δίκυκλα κλπ. ) με γνήσια ανταλλακτικά και εμπορία καινούριων και μεταχειρισμένων ανταλλακτικών.
Το έμψυχο δυναμικό της εταιρείας ανανεώνεται αφού τη σκυτάλη παίρνουν οι διάδοχοι των ιδρυτών : κ. Νούλης Απόστολος, κ. Τρυφωνίδης Αναστάσιος, κ. Χατζησακούλας Πέτρος και κ. Χατζησακούλας Χρήστος , χωρίς βέβαια οι παλιοί να έχουν αποχωρήσει από το πλευρό τους υποστηρίζοντας με τη γνώση και την εμπειρία τους τις απαιτήσεις της επιχείρησης και επιβεβαιώνοντας φυσικά την επωνυμία της επιχείρησης.
Με σταθερό πλαίσιο την ιστορία, την ανθρωποκεντρική παράδοση και τις αρχές του, το ρεκτιφιέ ΟΜΟΝΟΙΑ παρακολουθεί με δημιουργικότητα, ευελιξία και τόλμη τις προκλήσεις των εποχών και προχωρεί έγκαιρα σε τεχνολογικές καινοτομίες και δραστηριότητες που καταξιώνουν την παρουσία και τη φήμη της εταιρείας σε όλες τις περιοχές της Ελλάδας, ακόμη και του εξωτερικού.
Χρόνια δουλειάς, πειθαρχίας, προσπάθειας, κόπων, ονείρων που πραγματοποιούνται με σταθερά βήματα, στόχων που επαναπροσδιορίζονται και ανανεώνονται, αλλά με μία σταθερή πάντα αξία σαν γνώμονα:
Την σοβαρότητα απέναντι στην εργασία που παρέχεται στον πελάτη !!!